Sådan monteres en indrammet billede på en væg

April 3

Indrammede billeder er en almindelig del af home decor. Montering af disse billeder på væggen kan være nervepirrende, præcision og værktøjer, der kræves. Men myhomeideas.com antyder, indrammet stykker vejer 20 pounds eller mindre kan hænges med bare et godt positioneret søm. Med korrekt måling og forberedelse, kan du hænge indrammede billeder uden urimelige komplikationer.

Instruktioner

Montering af et indrammet billede på en væg

•Decide på placeringen for din indrammet billede. Placere billedet ovenfor et stykke møbel eller centrering det på en væg er begge gode idéer fra et design perspektiv.

•Brug målebånd, måle længden af væggen eller objekt, du bruger til at centrere din brik. Gøre en lys blyant markere på midtpunkt, på om øjenhøjde.

•Er nogen holde billedet på den højde, du ønsker, i overensstemmelse med dit center mærke. Skridt tilbage og måle den samlede effekt. Bede den person holder billedet til at justere det, hvis du vil have det i en anden højde. Når du har fundet den ønskede højde, markere let på væggen med blyanten hvor toppen af rammen hviler, på midten.

•Brug af krogen ved udgangen af målebåndet, trække op på ledningen på bagsiden af billedrammen. Dette simulerer vægten af den indrammede billede, som det ville hænge på væggen. Måle afstanden fra den højeste udvidelse af wiren til toppen af rammen. Denne afstand er "henlægge."

•Kontrollér slutkarakteren på væggen lige under din top af rammen mark, ved hjælp af drop afstand fra indramme og ledning.

•Hammer et søm ind i din endelige mærke på en nedadgående vinkel, så at søm hoved peger mod loftet på en 45-graders vinkel.

Hæng den indrammet billede på neglen. Justere ved hjælp af niveauet.

Tips & advarsler

  • Hvis din indrammet billede vejer mere end 20 pounds, skal du bruge de samme måleteknikker med en specielt fremstillet væg bøjle eller anker i stedet for neglen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com