Sådan monteres en kappe til Sheetrock

March 26

Sådan monteres en kappe til Sheetrock

En kappe er ofte den afsluttende dekorative touch til en pejs installation og giver plads til at holde billeder, smykker og endda tv, der bygger på den opmærksomhed-fange atmosfære på en pejs. Disse kappe stykker er ofte tunge og kræver seriøst stærk lukkeanordning, som fastgøres til væggen. Hvis du installerer kappen til sheetrock (også kendt som drywall), du skal drive fastenerne til studs af væggen for sikker bedrift.

Instruktioner

•Saml kappen, hvis det ikke kommer samlet pre. Mange kapper kræver blot lægger benene på hylden med skruer eller træ efterbehandling negle. Følg specifikke producentens anvisninger for denne del procedurer varierer efter produkt.

•Hold kappen op mod væggen hvor du vil installere det. På grund af vægt, kan du har brug for nogen til at hjælpe dig med at løfte kappen fra gulvet og holde det på plads.

•Trace hylde af kappen mod væggen, forlader en blyant linje på væggen for at markere højden af kappen. Sænk forsigtigt kappen tilbage til gulvet.

•Anvend en studfinder finde studs gennem drywall langs linjen du har tegnet. Markere midten af hver stud med en blyant, overalt en stud krydser linjen du har tegnet.

•Lift kappe tilbage på plads. Holde din boremaskine i en 45 graders vinkel nedad, bore et pilot hul gennem hylde og gipsvæg og til stutteriet. Installere en efterbehandling søm i hver af de pilot huller med et sømpistol eller hammer; negle skal være lang nok til at trænge ind mindst 1 tommer i drywall. Disse negle vil sikre kappen på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com