Sådan monteres en plakat på et træ bord

January 20

Plakater, der let kan monteres på et træ bord ved hjælp af stærke dobbeltklæbende tape eller Velcro-lignende strimler strategisk placeret til at holde plakaten sikkert til bestyrelsen. Du kan finde selvklæbende overførsel bånd og kommando strimler på din lokale hjem forbedring og hobby butikker eller fra online-forhandlere.

Instruktioner

•Vælg fra en række dobbeltsidet tape eller lim overførsel bånd, der er tilgængelige på din lokale hjem forbedring butikker eller online forhandlere. Skåret en 2-tommer strimler af tape og overholde det til bagsiden af plakat langs den ene side i øverste hjørne. Skære en anden 2-tommer strimler og læg den i samme hjørne, vinkelret på den første tape strimmel. Gøre disse "L"-formet montering strips i de andre tre hjørner af din plakat.

•Klippe en anden 2-tommer strimler og placere det vandret i midten på den øverste kant af plakaten. Skær og sted 2-tommer tape strimler horisontalt i midten af de resterende tre sider langs kanten af din plakat. Skær to 3-tommer strimler og placere dem vandret i midten af plakat bord, oven på den anden.

•Lay din plakat med forsiden nedad på en flad overflade. Fjern de beskyttende foring strips fra hver af tape strimler du placeret på bagsiden af din plakat. Juster den træ bord på toppen af plakaten og lægge det fast på plads. Flip bestyrelsen og du vil se, at din plakat monteres på den træ bord.

•Sæt en tilsluttet kommando Strip på bagsiden af din plakat i hvert hjørne. Disse Velcro-lignende bånd har to dele sluttede sig sammen med lim på ryggen for montering plakater eller billeder. Banerne vil forårsage plakaten hæves lidt væk fra det træ bord. Fjern den beskyttende belægning på bagsiden af hver strimmel og tryk på den træ bord på bagsiden af plakaten. Forlade skoven presset mod bestyrelsen i mindst et minut, og derefter vende det om.

Tips & advarsler

  • Kommandoen strimler kan let fjernes fra både plakaten og træ bord.
  • Sørg for at justere den træ bord korrekt, før du placerer det på toppen af plakaten.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com