Sådan monteres en porcelæn Drop-in vask

March 4

Sådan monteres en porcelæn Drop-in vask

Porcelæn drop-in dræn kan være en måde at tilføje nogle detaljer til dit badeværelse design. En porcelæn vask kan være enkle og almindelig, dekorative i udseende eller endda håndmalet. Porcelæn dræn kan monteres på næsten enhver countertop materiale herunder flise, Formica, marmor og granit. Vasken vil hænge ved dens rand og kan installeres efter resten af tælleren er på plads.

Instruktioner

•Rengør kanten af tælleren omkring udskæring for vasken. Fjerne støv, snavs, olie eller fedt, der kunne komme i vejen for bånd mellem vasken og tælleren.

•Laveste vasken til udskæring til at teste fit og sikre, at vasken og udskæring er af samme størrelse. Varmerør bør åbne lige nok til at tillade skål del af vasken skal indsættes, mens fælgen sidder helt på toppen af disken.

•Tag vasken fra udskæring efter kontrollere pasformen og anvende en perle af silikone caulk lim rundt om åbningen af vasken udskæring. Presse røret af caulk langsomt til at sikre en tynd, selv linje af caulk omkring åbningen.

•Laveste vasken tilbage til udskæring og tryk den ind silikone caulk. Tillad caulk tørre helt i 24 timer før rindende vand i vasken eller anvende vand til skranken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com