Sådan monteres en puljen fyldstof køkkenarmatur

March 9

Sådan monteres en puljen fyldstof køkkenarmatur

Pot filler vandhaner er ekstremt nyttige tilføjelser til dit moderne køkken. Fås i en bred vifte af finish og stilarter, disse vandhaner giver dig mulighed for at tilføje vand til din madlavning Potter uden at flytte dem fra komfuret. Installationen er relativt ligetil, især hvis der er en vandtilslutning bag dit komfur. Hvis du ikke er bekendt med rindende VVS linjer gennem dine vægge, kontakt en professionel blikkenslager til at udføre arbejdet.

Instruktioner

•Drej off de vigtigste vandforsyning til huset, bløder så rørene ved at dreje på vandhane i badeværelset længst væk fra de vigtigste vandforsyning og derefter tænde for vandhanen, der er på det laveste niveau.

•Locate vandforsyning rør tættest på bagsiden af dit køkken område. Dette er røret du vil tappe til foder vand til puljen fyldstof køkkenarmatur.

•Drill et hul ind i dit køkken mur, hvor du vil finde hanen. Hvis du boring gennem flise, skal du bruge en keramisk borehoved for at forhindre flise fra at bryde. Hullet skal være af samme størrelse som kobberrør, der vil indgå vandhanen.

•Measure afstand fra hullet du boret i væggen til det niveau, hvor røret du tappe er placeret. Bemærk at på ranchen hjem uden en kælder, vandledninger er generelt løber gennem loftet. Dette betyder, at du bliver nødt til at gå ind i loftet og køre din målebånd gennem din væg, indtil det er på niveau med hullet. Have en assistent, fortælle dig, hvornår han kan se målebånd gennem hullet. Ligeledes, hvis hjem har en kælder, du skal måle gennem gulvet til at finde den måling, du har brug for.

•Klippe et kobberrør til den længde, som du bare målt, ved hjælp af en tubing ilder. Afskåret længde med rør, skub en kobber albue over ende, gælder lodning flux til fælles, så lodde albue til slutningen af rør med en propan torch. Næste, indsætte en tre-tommer længde af kobberrør i anden enden af albuen og lodde det på plads.

•Beregn rute kobber rør op eller ned gennem væggen så de loddede albue ophører på det sted, hvor du boret hul. Have en assistent, trække slutningen af rør gennem væggen, når hun ser det.

•Splice i vandforsyning rør med en kobber "T" forbindelsen, derefter rute kobberrør til rør indsat i væggen, med så mange lige dele som muligt. Lodde alle forbindelser sammen, du foretager.

•Monter vandhane til kobberrør strækker sig gennem væggen over din brændeovn. Du kan have til at lodde det på plads, men Bemærk at nogle hane producenter bruger kompression fittings snarere end at loddede forbindelser for at installere deres vandhaner. Følg vandhanen er inkluderet instruktioner omhyggeligt for at undgå at beskadige vandhanen eller forårsager vand lækager.

•Drej på de vigtigste vandforsyning til huset, så vandhaner løber indtil en lind strøm af vand kommer ud. Luk vandhaner, derefter kontrollere din lodning for spor af lækager. Disse vil vise sig som dråber på kobber rør, når hjemmets vandforsyning er repressurized.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når de opererer en propan torch til lodning. Det er altid bedst at forsøge at lodde forbindelser fra brandbare overflader.
  • Hvis du overhovedet er i tvivl, vil du finde, at have en blikkenslager installere vandhanen for du vil være langt billigere end at have din VVS repareret fordi du ikke har installeret det rigtige første gang.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com