Sådan monteres tørre blomster

June 12

Sådan monteres tørre blomster

Blomster kan tørres i en række forskellige måder egnet til forskellige formål. Pressede blomster kan monteret på kortene, monteret til præsentation i en ramme eller monteret på faktablade for reference skal gemmes i en projektmappe. Blomster, der var tørret på en måde at bevare deres voksende stat i et medie såsom silikone eller sand kan vises arrangeret i en vase eller tabel arrangement, eller de kan monteres til en syrefrit papir og placeret i en særlig ramme for display.

Instruktioner

•Sæt tørt blomster i position på syrefrit papir.

•Pierce gennem papiret med en nål på hver side af stilken af de tørre blomster med 1-tomme mellemrum hvis montering med tråd. Skubbe tråd fra ryggen og ryggen fra fronten til at holde stilken i stilling. Binde de to ender på bagsiden af syre-fri montering papir. DAB lim på syrefrit papir med 1-tomme mellemrum langs stilken, hvis montering med lim.

•Sæt de monterede tørre blomster i en flad ramme for pressede blomster eller en tre-dimensionel ramme for blomster tørret for at opretholde deres form i silikone eller sand til præsentation. Dække presset tørre blomster til modellen formål i et ringbind med en klar 6 mil plast dække over de monterede tørre blomster.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte den syrefrit papir på toppen af pap til at give mere stabilitet til på baggrund af de monterede tørre blomster.
  • Hvis insekter mistænkes i de tørre blomster, skal du placere de monterede blomster i fryseren for to uger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com