Sådan monteres Undermount skuffe dias

August 5

Skuffe dias er den mekanisme, der tillader disc-skuffen kan trækkes ud fra skabet. Undermount skuffe dias er ikke synlige, når skuffen åbnes. Fordi de er monteret under skuffen, tillade undermount dias dig at installere en bredere og mere rummelig skuffe end med en traditionel skuffe til side-mount diaset.

Instruktioner

•Indstil længden af skuffen dias skal du ved at måle dybden af boksen skuffe med et målebånd. Skuffe slides er typisk 1 tomme kortere end boksen skuffe er dyb.

•Installer udløserhåndtag på bunden af boksen skuffe med 5/8-inch skruer. Montere håndtaget, således at du boring skruer ind i skuffen boks fronten. Der er en venstre og højre release plade.

•Mark hvor undermount skuffe dias skal installeres inde i kabinettet. Diaset bør monteres i bunden af båre i kabinettet. Markere en linje fra front til bagsiden af kabinettet ved hjælp af en plan. Gentag disse trin på den modsatte side af kabinettet.

•Anbring undermount skuffen glider på plads inde i kabinettet. Skrue skuffe dias til kabinettet med 5/8-inch skruer ved hjælp af en boremaskine. Gentag disse trin på den modsatte side af kabinettet.

•Skub skuffe ind i kabinettet. Tving ikke skuffe, da det kan beskadige undermount skuffe dias. Sørg for diaset tillægger frigivelse klip på boksen skuffe. Hvis justeringen skal foretages, fjerne frigivelse klip fra bunden af skuffen og justere i overensstemmelse hermed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com