Sådan monteres vindue AC enhed op højere i Side-åbning af Vinduer

August 13

Sådan monteres vindue AC enhed op højere i Side-åbning af Vinduer

Montering af en air condition er typisk en enkel opgave. Du åbner vinduet, skubbe enheden på plads, balance det ordentligt og lukke vinduet. Side-åbning af vinduer er vanskelig at arbejde med, fordi vinduerne indslag et hængsel, der skubber ud. Vinduet mangler den øverste del, der kommer og holder enheden i rammen. Den eneste måde at montere den højere enhed i vinduet er ved at oprette din egen ramme for klimaanlægget.

Instruktioner

•Locate hængsel på indersiden eller uden for vinduet, som svinger åbne og lukkede. Fjern skruerne med en skruetrækker og trække hængslerne ud af vinduet, samtidigt med at holder en hånd på vinduet, selv. Forsigtigt trække vinduet ud af rammen og sæt det på et sikkert sted.

•Measure længde på tværs af forsiden af klimaanlægget og højden af enheden. Omfatte i målingen enhver ventilationskanaler eller andre vedhæftede filer, der ændrer dimensioner, selv hvis disse stykker kun dækker et lille område. For eksempel, forlænge ventilationskanaler varigheden af klimaanlægget selvom lukket. Måle højden og bredden af vinduet.

•Klippe to træ 2 x 4 brædder til samme bredde som vinduet. Skære tre flere bestyrelser til samme bredde som klimaanlægget. Skær to ekstra brædder til samme højde som vinduet.

•Opret en kasseform eller ramme fra de fire boards har samme størrelse som vinduet. Placer de mindste boards på top og bund, med de længere brædder på enderne. Skrue 2-tommer træ skruer i hvert hjørne, sikring brædderne sammen.

•Skub rammen i vinduet og sikre at den oprindelige vinduesramme med flere 2-tommer træ skruer. Placere de tre resterende brædder på bunden af rammen og skrue på plads. Tilføj yderligere bestyrelser, hvis du vil Air-condition-enhed højere.

•Dæk træ boards med et stykke af 1-tommer-tykke krydsfiner. Skåret krydsfiner, så det dækker træplader nedenunder klimaanlægget. Placer krydsfiner tilbage over bestyrelser, og skrue på plads med træskruer.

•Sæt et andet stykke krydsfiner til toppen af rammen. Trim off enhver overskydende træ, og skrue bord til rammen med træskruer. Det øverste stykke dækker vinduet, blokerer solen, bugs og andre farer.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at lade i mere sollys, erstatte det sidste stykke krydsfiner med tykt Plexiglas.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com