Sådan mørkere en Wicker Chair

July 17

Sådan mørkere en Wicker Chair

Nogle gange må et stykke af møbler en ansigtsløftning. Kurvemøbler--som rattan, rafia, buri eller willow--kan forbedre en udendørs loungeområde, en lukket veranda eller et indre rum. Dog kan kurvemøbler lide en tidlig død skyldes manglende pleje, ifølge New York Times. Wicker stykker muligvis en beskyttende renovering, hvilket kan resultere i en forfriskende mørkere finish.

Instruktioner

•Darken og beskytte en vidjer stol ved børstning på et tyndt lag af en del kogt linolie og en til to dele terpentin. Anvende hørfrø blandingen til en ren, tør og umalede wicker chair, aftørring overskydende med en klud.

•Sand væk afskalning maling og ru overflader med 220 sandkorn sandpapir, hvis du ønsker at blive mørkere wicker chair gennem malerarbejde. Derefter spray stolen med en mørk-farvet spray maling, såsom en Indvendig-udvendig spraymaling. Tillad stol til tørre, som tager cirka en time, og spray en eller flere yderligere frakker af maling indtil opnåelse af den ønskede mørkere farve.

•Seal overflader på en vidjer stol fra fugtige, fugtige miljøer ved at anvende en gennemtrængende vandtætning sealer, som kan også mørkere stolen. Følg producentens anvisninger til spray eller tørre på sealer, tørrer væk overskydende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com