Sådan mørkere et spædbarn soveværelse

March 31

Sådan mørkere et spædbarn soveværelse

Søvn er en vigtig del af et barns sundhed. Ifølge National søvn Foundation, nyfødte sove op til 18 timer i døgnet med uregelmæssige intervaller og babyer i alderen 3 måneder til 1 år normalt tage et til fire lur om dagen. Hvis et spædbarn misser nap tid, kan han være irritabel og kræsen. Sollys kan nogle gange forstyrre et barns evne til nap trygt. Bekæmpe dette problem ved at træffe foranstaltninger til mørkere dit spædbarn plads i løbet af dagen.

Instruktioner

Hæng tyk, Forede Gardiner på dit barns soveværelse vinduer. Hvis du ikke ønsker at købe nye gardiner, drapere en quilt eller mørke tæppe over en gardinstang over vinduet.

•Installer mørk-farvet blinds. Træpersienner er normalt temmelig tyk, og mørkere farver hjælpe til at blokere sollyset. En anden mulighed er room-mørkere nuancer.

•Fjern alle elektriske elementer der kan være afgiver lys. Dette omfatter ting som magt strips eller en radio. Hvis du har en baby monitor, der giver en glød, skal du placere et stykke mørkt tape over lyset.

•Plug i en enkelt vågelampe, hvis nødvendigt. Bruge den mindste, dimmest pære du kan finde. Selv om et mørkt rum kan være befordrende for søvn, kan en enkelt vågelampe giver komfort til din baby. En baby, der er bange for vil ikke sove godt, selv om rummet er mørkt nok. Plus vågelampe gør det lettere for dig at tjekke på hende om natten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com