Sådan mørkere Kashmir hvid granit

May 21

Sådan mørkere Kashmir hvid granit

Kashmir hvid granit stammer fra Indien og kommer i en lang række mønstre. Hvid granit giver et køkken eller badeværelse en lyse, uberørte udseende. Hvis du har haft denne type granit i dit hjem i år, men det kan have akkumuleret ridser og pletter og kan være tid til at forny det. Alternativt kan du bare blive træt af enkelheden af hvid og ønsker at omdanne den granit, der har mere farve. Fordi Kashmir granit er så porøst absorberer det pletten meget godt, så du kan nemt mørkere det.

Instruktioner

•DIP en bomuldsklud i varmt vand og køre det over overfladen af granit i en glat og endda mode. Fortsæt på denne måde, indtil du dække hele arealet af granit. DUP den tør med en ren, tør bomuldsklud. Lad det luft tørre grundigt i 24 timer.

•DIP din 3-tommer nylon pensel i din pletten. Anvende din pensel til Kashmir granit, gør ensartet streger, der følger den Kashmir granit korn mønster. Tillad pletten i blød i granitten i mindst 20 minutter.

•DAB off overskydende pletten med en bomuldsklud. Tillad pletten tørre i mindst 24 timer og anvende en anden frakke af pletten, efter de samme specifikke korn mønstre af granit. Tillad pletten til at suge ind i granitten i 20 minutter og derefter skamplet væk overskydende pletten. Tillad pletten tørre i mindst 24 timer.

•Rinse off din pensel og dyppe den i sten sealer specielt designet til granit. Påfør et tyndt lag sealer granit til at beskytte den plet, som du har anvendt. Tillad sealer 24 timer for at tørre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com