Sådan mørtel en tragt

September 29

En hopper vindue er en type af kælderen vindue, der åbnes med en pull håndtag. Den glider ikke op og ned som en dobbelt hang vindue eller frem og tilbage som et skyderen vindue, snarere det trækker ind i huset fra toppen. Hopper windows er generelt små i størrelse og er ofte lavet af vinyl. Lignende glas block Windows, hvis du installerer en hopper vindue til blok eller mursten i din kælder, det kan være mortared på plads for at sikre det i åbningen.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af uslebne åbning med et bånd måle fra ydersiden af huset og optage målingen, så vinduet korrekt størrelse hopper kan installeres.

•Pour en pose af mørtel blandes ind i en betonblandeanlæg badekar og tilsæt vand. Flytte murske frem og tilbage, indtil alle mørtel er dækket i vand og der er ingen støv tilbage.

•DIP murske i mørtel og sprede det ud langs åbningen af vinduet. Anvende en tynd, selv lag på begge sider og langs toppen og bunden af vinduet. Sæt vinduet hopper på plads fra ydersiden af huset.

•Hold det fast på plads, så mørtlen kan begynde at holde sig til siderne af vinduet hopper. Opstille jeres hænder over hver side og tryk nedad til at fastgøre den på plads.

•Sæt et rør af dør- og caulk i en caulk pistol og afskåret spids med en hobbykniv. Køre en perle af caulk langs hele kanten af vinduet og forsegle hul omkring ydersiden. Vente på det tørre og inspicere området. Kontroller der ikke er nogen huller mellem vinduet og blokken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com