Sådan mørtel sten finer

October 2

Sådan mørtel sten finer

Sten finer kan anvendes over en overflade og giver dig udseendet af naturlige stenarter, uden at omkostningerne eller vægt for at bruge hele blokke. Installere en sten er finér meget gerne installere flise. Den væsentligste forskel er i overfladen af væggen at forberede finer stykker tungere vægt. Du bliver nødt til at installere en metal tremme--en maske af metal, der fungerer som en base-- og mørtel overfladen inden installation af stenen. Når forberedelserne er gjort, kan du hurtigt oprette en sten finér overflade, der vil sidste årtier med minimal vedligeholdelse.

Instruktioner

•Installer en 18-gauge metal tremme, ved hjælp af 2-tommer søm, at overflade i finér er ved at blive installeret på. Overlap trådnet, 2 inches hvor brikkerne mødes vandret og lodret og 6 inches rundt om hjørner. Nail tremme hver 6 inches langs længden af hvert mur stud er omfattet.

•Trowel på en ridse frakke af type S mørtel eller en blanding af to dele sand til én del Portland cement og vand nok til at skabe sammenhæng i whipped kartofler. Dække tremme med et tyndt lag af mørtel. Bruge en mason scratcher til tekstur mørtel med en række horisontale ridser. Tillad de scratch frakke til tørre i 48 timer.

•Measure overflade dækkes med sten finer. Trim finer sten til at passe ved hjælp af en våd så.

•Spread 1/2-inch lag af mørtel på toppen af scratch pelsen med en indskåret murske. Vippe murske til en 45-graders vinkel og træk det langs overfladen af mørtel at hæve rygge for bedre dækning af bagsiden af stenene.

•Sæt fineren sten på væggen oppefra og ned. Anvende fast, med et lille vrid bevægelse at indstille dem. Vent en time for mørtel begynder at tørre.

•Fyld leddene mellem de placerede sten med mørtel. Dette vil hjælpe med at sikre stenene. Fjern overskydende mørtel fra overfladen af nogen brikker.

•Tillad mørtel til fast op til to timer, så niveau mørtel i leddene med en slående værktøjet eller stick. Fjern overskydende, komprimere mørtel i leddene og gør leddene en selv dybde. Vente tre uger på mørtel at afslutte indstillingen.

•Applicer et lag af sten fugemasse til at beskytte overfladen af stenene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com