Sådan mosaik dit badeværelse Sink

December 3

En mosaik er kunsten at skabe billeder, mønstre eller billeder ved hjælp af små stykker glas, sten, glas fliser, keramiske fliser eller andre materialer. Det kan anvendes til dekorative formål og også for Boligindretning i boliger, såsom at skabe en mosaik vasken. Med tålmodighed og de rigtige materialer kan du lave en smuk mosaik i ethvert badeværelse vasken. Du kan finde fliserne og materialer i de fleste hjem forbedring butikker eller håndværk butikker. Du kan også finde stykker af knust glas eller fliser på glas butikker, keramik butikker eller gulvbelægning butikker.

Instruktioner

•Vælg design og lave en skitse af det på vasken ren, tør med en permanent markør. Hvis at skabe et billede, følger dispositionen, som du placerer flisen, ellers risikerer du en spredt, tilfældige look. For en bestemt konstruktion, markere den farve, du vil inde hver design skitse så du huske da du placere brikkerne.

•Start fliser i bunden af vasken bassinet. Spred et tyndt lag af thinset på overfladen af vasken, eller hvis oprettelse af et billede, fylde hvert billede design med thinset. Bruge en murske eller din hånd til at sprede thinset, men bære handsker for at beskytte dine hænder. Tryk på fliserne direkte i mørtel og efterlade et 1/4-inch eller 1/8-tomme rum mellem hver flise. (Det er OK hvis fliserne er lidt.)

•Work din vej op ad siderne af vasken med fliser. Udfyld eventuelle sprækker mellem flise med udvendige fuger. Bruge en behandskede hånd trykke på injektionsmørtel i sted. Fjerne injektionsmørtel rester fra fliserne ved hjælp af varmt vand og en svamp. Det kommer ud nemt, men måske har brug for en anden passere. Anvende cementmørtel sealer ifølge pakke retninger inden for tre dage for at fuldføre den fugning proces.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com