Sådan mosaik møbler

October 12

Mosaik er kunsten at bruge fliser til at dekorere. Kun din fantasi begrænser mulighederne for hvad du kan gøre med mosaik. Dette er en fantastisk måde at klæde sig et stykke af møbler. Følg disse trin for at oprette din egen utilitaristisk kunstværk.

Instruktioner

•Hvis det er din første mosaik, skal du vælge en flad del møbel til at arbejde på. Men virkelig, der er ingen grænser for hvad du kan mosaik, en bordplade, en lampe eller en stol.

•Indstil hvad du ønsker dit design for at være. Du kan trække det med en blyant på møbler før hånden hvis du gerne vil have. Ellers kan du gøre det fri form.

•Lay din keramiske stykker med mellemrum mellem dem ud. Du kan enten købe små mosaikfliser, eller du kan finde gamle plader til at bryde. Bare sætte plader eller farvet glasplader i en papirpose og smække med en hammer. Åbn posen og voila.

•Når du, hvordan du ønsker at se, fjerne stykker og glat et lag af injektionsmørtel generøst på overfladen af møbler du er udsmykning. Placere injektionsmørtel på bagsiden af det keramiske stykke og lægge den på plads. Fortsætte dette, indtil du har lagt ud din mosaik.

•Nu tage din injektionsmørtel floater og dække din hele mosaik med et lag af injektionsmørtel og sørg for at presse injektionsmørtel ind i sprækkerne mellem keramiske stykker.

Farvningsretning på injektionsmørtel, Følg anvisningerne på pakken, og når det er tørt nok men ikke helt tør, normalt omkring en time, begynder at aftørre den overskydende fugemasse på dine fliser, således at de er helt rene af injektionsmørtel. Der er også en kemisk, du kan bruge du rense fuger ud fliser, når de er tørre, som en anden mulighed.

•Når injektionsmørtel er helt tørre og din mosaik er færdig du kan eventuelt bruge en cementmørtel sealer for at forsegle din mosaik fra vand eller olie.

Tips & advarsler

  • Forskning forskellige mosaik design for at få en idé til hvad du ønsker dit til at ligne. Genbruge gamle plader fra sparsommelighed butikker for dine fliser. Bruge kontraster mellem størrelse og farve for en mere dramatisk effekt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com