Sådan: mosaik til et brusebad

January 27

Sådan: mosaik til et brusebad

Mosaik fliser er en af de mest antikke og attraktive kunstformer. Teknik stammer i kulturer af Rom, Grækenland og Byzans. Heldigvis, renovere en bruser med mosaikfliser er lettere i dag end i oldtiden, fordi de små fliser sælges på mesh ark, eliminerer behovet for at lægge hver flise individuelt. Du kan følge nogle enkle trin til at producere en dramatisk visuel effekt. Fordi mosaikfliser er som regel et par inches tværs, du normalt kan skære trådnet mellem fliserne til at passe pladsen i stedet for at skære fliser selv, hvilket gør installation nem.

Instruktioner

•Vælg en mosaik fliser, der er passende for et brusebad, såsom glas eller porcelæn fliser. Flisen bør være lette at rengøre og stå op til fugt. Tegne en blyant streg ned i midten af den første brusebad væg du planlægger at flise. Start flisebelægning fra midten, og flise mod hver side. Væggen skal være tørre og fri for snavs og ufuldkommenheder.

•Mix thinset flise lim, indtil det har sammenhæng i tandpasta. Bruge en murske anvende flise limen på bruseren væggen, og spred det jævnt. Placer et ark af mosaikfliser over flise limen. For at sikre, at fliserne er alle overholdt jævnt, placere en træ blok over fliserne, og tryk det forsigtigt med en hammer. Trim nogen ekstra fliser fra trådnet ark med en hobbykniv. Gentag processen for andre væggene i bruseren.

•Pick injektionsmørtel i en neutral farve, der blander med bruser mosaikfliser. Bland injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger; Beskyt dig selv mod vejrtrækning i støvet. Spredes injektionsmørtel i revner mellem bruser mosaikfliser, og tør overskydende med en fugtig svamp. Efter injektionsmørtel sæt, tørre fliserne med en tør klud.

Tips & advarsler

  • Kontakt din forhandler for at sikre dig købe den rigtige størrelse murske.
  • Holde overfladen af fliserne våd mens injektionsmørtel angiver så det ikke knæk.
  • Der er flere muligheder for trimning eller efterbehandling mosaik flise installation. Hvis flisen ikke er skåret, behøver du ikke at trimme den. Hvis skåret kanter er højre mod gulvet, de ikke har brug for trim. For at afslutte toppen af et flisebelagt område pænt, kan du installere en tilsvarende overflade bullnose som trim til at danne en inconspicuous grænse.
  • Beskyt øjnene med sikkerhedsbriller, og bære en støvmaske, når du blander flise klæbemiddel og fugemasse.
  • Brug en plan for at sikre du lægge fliserne jævnt.
  • Gnid fladt hen over overfladen af bruser fliser til at fjerne overskydende fugemasse, så du ikke fjerne fuger mellem fliserne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com