Sådan Mount objekter i en Shadowbox

January 19

Sådan Mount objekter i en Shadowbox

Shadowboxes er en værdifuld tilføjelse til enhver stue eller soveværelse. Standard billedrammer kan vise fotografier eller malerier, men shadowboxes tillade fysisk memorabilia at være ophøjet og vises i tre dimensioner. Den nøjagtige proces til montering af objekter afhænger af skygge ramme bliver brugt, men her er et par generelle faktorer til at huske når de beslutter, hvilke objekter til at montere.

Instruktioner

•Consider størrelse og vægt af objektet. Hvis vægtkapacitet på rammen ikke er tilgængelig, kan du teste objekterne i rammen før forsegling det lukket. Sørg for at vælge de sturdiest mulige tilslutning til at montere boksen på væggen. Test de objekter, du vil gemme kan også fortælle dig, hvis de alle passer sammen; ordningen er ikke nødvendigvis vigtigt her.

•Consider bæredygtighed af objekterne. Tørrede planter eller genstande lavet af ler eller visse typer af metaller kan ikke opretholde sig selv i lange perioder af tid inden for shadowbox. I dette tilfælde yderligere skridt skal tages for at bevare disse objekter eller mere bæredygtig objekter skal vælges.

•Consider farven på objekter. Prøv at kigge efter farver, der fungerer godt med farven på rammen og baggrunden. Farven på de andre billedrammer i rummet er også en vigtig overvejelse; matchende trærammer er et populært valg på grund af den raffinerede, jordovn føler det kan tilføje til et værelse.

•Consider layout af objekterne. Der er naturligvis ingen sæt måde at gøre dette, men dette er endnu et eksempel hvor objekter i rammen kan testes, før det er forseglet; trial and error opfordres indtil det rette design er fundet. Rummet er også en vigtig overvejelse; at lade hvert objekt vejrtrækning værelse kan højne den suspenderede, tre-dimensionelle virkning.

Tips & advarsler

  • Sørg for at følge nøje de instruktioner, der kommer med hver shadowbox

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com