Sådan Mount Skateboard dæk på en væg som illustrationer

April 22

Sådan Mount Skateboard dæk på en væg som illustrationer

Uanset om de er under dine fødder eller hængende på væggen, er skateboard dæk nogle af de fedeste kunstværker derude. Du kan montere et dæk til din væg med en hjemmelavet kombination af hardware og træ blokke eller wire, men en præfabrikeret dæk bøjle er meget renere, og sandsynligvis mere sikker. En af de nemmeste bøjler til at installere har to lange integreret bolte til montering på brættet gennem de eksisterende lastbil hardware huller og monterer på væggen med en enkelt skrue og hule-væg anker.

Instruktioner

•Indstil placering til din deck(s). Hvis du hængende mere end én, det ser rart at have et par dæk monteret sammen, men du kan også få lange dem mellemrum på den samme væg med andre indrammede billeder eller fotos i mellem. Ikke montere bestyrelser for høj på væggen; du vil være i stand til at se lige på dem. Eller du kan montere en vandret over en dør eller gangen åbning. Montering vandret kræver to bøjle kits.

•Mark bøjle placering af holde hvert dæk på væggen i den ønskede position, så gør en blyant markere gennem de to øverste lastbil hardware huller på væggen. Bøjlen vil montere på samme højde som hardware huller. For at montere et dæk vandret, skal du markere de to par af huller, der er højest på væggen.

•Anbring bøjle-base så de integrerede bolte er justeret med hul markeringer, derefter foretage en mark for hullet i midten på bøjle-base. Midtermærke, bores et hul i væggen for hule-væg anker, ved hjælp af størrelsen af drill bit fabrikanten anbefaler.

•Installer hule-væg anker; nogle skrue på plads, og andre drev ind med en hammer. Sikre bøjle-base til anker med den medfølgende skrue. Passer til bestyrelsen på de to bolte af bøjlen og Fastgør det med de medfølgende nødder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com