Sådan niveau en John Deere græsplæne traktor dæk

October 23

Slåning på en John Deere Plænetraktor kan være ganske nemt og sjovt, medmindre dækket er ikke niveau og gøre en forfærdelig udseende mow job. På de fleste push-bag slåmaskiner justere du dæk niveau ved at ændre dæk højden op og ned på hvert hjul. For en ridning Plænetraktor, er dækket forbundet til dæk niveau justering håndtag via kæder knyttet til plæneklipperen dæk. Stramme eller løsne kæder er forholdsvis let og et must for niveau-græs.

Instruktioner

•Fyld op alle dæk til den angivne PSI på hvert dæk dæksiden. En lavtryks dæk kan gøre dine dæk synes skævt. Park Plænetraktor på en plan overflade, såsom din garage gulv.

•Indstil niveau på forreste, øverste del af plæneklipperen dæk. Kig på niveau luft boblen til at dechifrere, hvilken side af dækket er lavere. Rejse hver ende af plan, mens det hviler på forreste, øverste del af plæneklipperen dæk. Når boblen er i centrum på plan, måle, hvor højt du holder den specifikke slutningen af niveauet. Denne afstand vil være, hvor meget du justere sammenkædningerne.

•Sæt blokke af træ under modsatte sider af dækket. Lavere dæk justering løftestang til sin laveste indstilling. Dette vil tillade dæk til hvile på blokke og sætte slæk i kæderne afholde bunken.

•Løsn møtrikken tilslutning kæden til den vandrette bolt på dæk, på siden af dækket hænger lavere end den anden. Foranstaltning dæk sagging afstanden du målt tidligere på kæden. På denne afstand måles på kæden, Indsæt kæde tilbage på bolten. Efterspænde møtrik på bolten.

•Øge dæk justering løftestang dets højeste indstilling. Fjerne blokke af træ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com