Sådan niveau et fladt tag for at undgå at samle vand

November 7

Et skrånende tag er den mest almindelige type af tag på huse. Vinklen på skråningen tillader vand og snavs at køre off, som holder vægten fra akkumulere på ét sted og svækkelse af tagkonstruktionen. I nogle tilfælde giver et fladt tag dog også en brugbar tagdækning mulighed. Selvom et fladt tag ikke har så meget af en vinkel som et skrånende tag, skal du niveau den fladt tag med en hældning til at undgå at samle vand og akkumulere debris.

Instruktioner

•Fjern den krydsfiner, der skaber tag dæk, eller tag overfladen, hvis krydsfineren er allerede blevet sat på plads. Bruge en hammer til at trække søm fra krydsfiner, og tage panelerne tilbage ned fra taget til at forlade strøer udsat.

•Sand strøer i tag til en hældning på mindst 1 procent med en rystepudser. Kontrollere skråning med et niveau, der måler hældning som en procentdel. Oprette en mere alvorlig hældning for mere effektiv dræning.

•Træk ud de bolte, der holder tværbjælke i den ene ende af taget på plads. Skub tværbjælke, indtil den nederste ende af tværbjælke sidder niveau med toppen af mur struktur og vedhæfte tværbjælke med skruerne. Gentag processen for hvert tag tværbjælke.

•Tilføj et ekstra stykke sidespor, ekstra stykke træ eller yderligere stuk til at udfylde plads på toppen af muren på siden hvor toppen af taget tværbjælke nu sidder over toppen af væggen. Male træ i stuk i den relevante farve til at matche resten af den udvendige væg.

•Sæt krydsfiner paneler tilbage til sted på skrånende tag strøer. Sikre krydsfiner paneler til strøer med negle hver 2-3 inches.

•Installer tagmaterialer til at dække flad krydsfiner tag dæk. Lægge en vandtæt underlag på tag første, installere det med vandtæt lim, og lå metal eller gummi tagsten underlag, sikring af metal tagdækning med søm eller gummi tagdækning med klæbemiddel. Dække alle sømme på et fladt tag med gummi cement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com