Sådan niveau et gulv før du tilføjer keramiske fliser

May 9

En af de vigtigste skridt i forbereder installationen flise gulv nivellering undergulvet. Hvis din undergulvet ikke er lige er det kun et spørgsmål om tid før flisen vil begynde at knæk, bryde og skabe problemer. Den nemmeste nivellering metode til flisebelægning er at bruge LevelQuik RS hurtig indstilling selvnivellerende underlag. Det er nemt at prep for og installere, og det er klar til at gå i bare et par timer.

Instruktioner

•Udskift det eksisterende undergulvet hvis det er ikke strukturelt lyd, ren, tør, eller er forurenet med stoffer, som olier og fedt, der ville forhindre en god permanent bond.

•Rengør undergulve, der er strukturelt lyd til at fjerne alle forurener nævnt i trin 1. Hvis undergulvet er dækket med lim fra et tidligere gulvbelægning, fjerne så meget af limen som muligt ved hjælp af en høj kvalitet gel eller indsætte klæbende remover.

•Applicer LevelQuik primer til hele undergulvet, der skal udjævnes. Tillad primer tørre specifikationerne på etiketten. Forhold vil variere, så Følg vejledningen, der passer bedst til din situation.

•Sæt 6 1/2 Potter køligt, rent vand i en spand. Tilføj tørre LevelQuik blandingen ned i spanden mens blanding med en boremaskine og blande vedhæftet fil. Bland godt, cirka to minutter, så der er ingen klumper.

•Pour leveling mix over hele gulvet. Produktet vil niveau sig over de første 20 minutter. Det vil være tørret til et walkable hårdhed i 2 til 4 timer. Flisen kan installeres efter 4 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com