Sådan niveau krydsfiner undergulve

August 13

Sådan niveau krydsfiner undergulve

Det første lag af træ på toppen af strøer er subflooring. Der er typisk ingen reel bekymring med udjævning undergulvet, fordi det er toppet med træfiberplade til at give en base for fliser, linoleum eller tæpper. Trægulve er forskellige. Hårdttræ er installeret direkte på undergulvet med ingen underlag. Krydsfiner undergulvet skal være helt flad, før du installerer hårdttræ. Niveau undergulvet med latex gulvet leveler og bruge et bælte sander til at glatte det ud før du installerer hårdttræ gulvbelægning.

Instruktioner

•Lay et stykke tømmer på kanten på gulvet. Få fat i det i midten og feje det over gulvet, observere det punkt, hvor kanten af tømmer rører gulvet. Når du flytter den over gulvet, vil du se høj og lav steder mellem kanten af tømmer og gulv.

•Mark alle steder ved hjælp af den sorte markør. Markere de høje steder med et mærke, H. de lave steder med en L.

•DIP slutningen af spartel ind i latex gulvet leveler og øse ud en tennis-bold mellemstore beløb. Sprede og flade gulv leveler i alle de lave steder ved hjælp af en spartel til at smadre og smøre det. Afvente leveler tørre ifølge producentens anvisninger på dåsen.

•Grab bælte sander med begge hænder. Sæt den fladt ned på undergulvet og tænde den. Sand let over alle de latex leveler, flytte sander fra side til side; Lad det flyde som du sand off alle de høje steder, som du har markeret. Blend tørrede leveler og sand over gulvet, flytte rundt på gulvet systematisk til helt sand det.

•Kontrollér niveau af gulvet ved at feje tømmer over gulvet igen. Markere flere lav eller høj steder; fylde og sand dem igen, indtil gulvet er niveau.

Tips & advarsler

  • Være ekstra opmærksom på krydsfiner leddene. Kanterne af krydsfiner kan svulme. Du kan også sætte latex gulvet leveler i revner hvis du ønsker en bedre forsegling end butt ende revner kan påvirke. Dette forhindrer fugt i siver op fra under gulvet.
  • Lad ikke sander på ét sted alt for lang eller vil det skabe en dukkert i gulvet. holde den i gang.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com