Sådan nød-maling stole i sort

March 3

Sådan nød-maling stole i sort

Redde møbler er en fantastisk måde at dekorere dit hjem og redde miljøet, dit checkhæfte vil takke dig for. En sort nød-malet stol vil gøre et fremragende supplement til din fabelagtige shabby chic indretning. Næste gang du ser en slidt stol på et loppemarked eller sparsommelighed shop, tage et andet look. Det kunne ligne, at noget, der hører til i en skidt bunke, men alt hvad du behøver er nogle maling og et par punkter fra isenkræmmer giver stolen en stilfuld makeover.

Instruktioner

•Sand hele overfladen af en gammel træstol med fine sandkorn sandpapir. Fjerne mere træ fra områderne omkring kanterne, der typisk ville vise mere slid at give formanden en antik look.

•Rub voks fra et hvidt lys på kanten af stolen og andre steder, hvor du ønsker den naturlige farver af træ til at vise gennem malingen. Fokusere på arme og ben af stolen samt enhver revner eller sprækker i træet.

•Aftør væk overskydende voks med en blød klud. Sørg for at gnide forsigtigt ellers du kunne fjerne for meget voks.

•Spray-maling en lille del af stolen. Tørre den våde maling med en baby tørre over de områder, hvor du voks til at fjerne maling. Fortsætte med at arbejde i små sektioner, indtil hele stolen har været malet. Gøre det muligt malingen til at tørre i mindst 24 timer.

•Sand sæde af stolen med sandpapir til at efterligne en nødlidende og slidt look. Sand arme og ben af stol samt for en mere dramatisk effekt.

•Applicer et tyndt beskyttende belægning til stol med polyurethan tørrer. Polyurethan vil ikke kun arbejde for at beskytte maling på stolen, men også forbedre det naturlige look af træ under malingen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com