Sådan nød møbler til at ligne Højbjerg plantage

September 13

Sådan nød møbler til at ligne Højbjerg plantage

Højbjerg plantage møbler er kendt for sine smukke, gamle verden føler og nødstedte finish. Med indviklede udskæringer og tunge designs passer Højbjerg stykker perfekt ind i ethvert hjem med en gammel Toscana, fransk land eller shabby chic indretning. Højbjerg plantage, også kendt som Højbjerg hjem, byder på alt fra formelle til casual møbler stykker, så udseendet kan anvendes overalt i dit hjem. Lære at nød møbler, kopierer finish populære i samlingen Højbjerg tillader dig at slå enhver loppemarked finde ind i en iøjnefaldende erklæring stykke i dit hjem.

Instruktioner

•Sæt en dråbe klud ned i et køligt, tørt, dækkede område som garage. Placer møbler på dråbe klud. Sørg for at centrere det i et område, hvor det er nemt at få adgang til hele stykke.

•Brug 60 sandkorn sandpapir eller slibning blok til at fjerne den tidligere finish fra stykke af møbler. Fjerne finish ved slibning i lang tid, selv slagtilfælde i retning af kornet af træ.

•Drej din sandpapir eller slibning blok på en vinkel til at fjerne finish i nogen rifter eller pletter på møblers overflade. Nødlidende møbler fremhæver disse mangler, hvilket gør dem en indviklede del af designet.

•Forøgelse af nødstedte look ved at tilføje et par af dine egne pletter. Forsigtigt slå overfladen af møbler med en hammer. Med en stålbørste, rå kanter, hængsler, skuffen trækker og andre områder, der oplever naturlig slitage.

•Rengør op snavs efterladt af slibning processen. Brug en tack klud til at rense snavs. Vakuum op noget efterladt.

•Åbn kaffe-farvet maling, omrøring det med en røre pind til at kombinere alle partikler. Dyp en 2-tomme, tilspidset pensel i maling. Omhyggeligt male kanterne af møbler, maleri i lang tid, selv slagtilfælde i retning af kornet af træ. Male alle de detaljerede områder af de møbler, der ikke dækkes let med en maling rulle.

•Drej maling rulle gennem kaffe-farvet maling. Omhyggeligt gælde maling til resten af møblerne. Bruge paint roller for at anvende maling i lang tid, endda strøg med korn af træ. Gøre det muligt malingen til at tørre helt og røre, hvis det er nødvendigt.

•Paint en frakke af cremefarvede maling over kaffe-farvet grundmaling. Brug de samme teknikker, der beskrives i trin 6 og 7. Sørg for at bruge en ren malerpensel og male roller.

•Brug 120-sandkorn sandpapir eller slibning blok til at oprette den nødstedte finish. Sand væk den cremefarvede maling fra de forsømte områder fremhæves i trin 3 og 4. Arbejde i slag bevæger sig i retning af kornet af træ, ved hjælp af en let berøring. Fjerne kun den cremefarvede maling, tillader kaffe-farvet maling til at vise gennem.

Tips & advarsler

  • Anvende en base coat hjælper forsegle og beskytte træ, bevare det fra yderligere, utilsigtet nød. Højbjerg plantage møbler bruger ofte nuancer af brun og creme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com