Sådan nød Wainscoting

February 26

Sådan nød Wainscoting

Wainscoting, at træpaneler anvendes typisk på den nederste halvdel af væggene, tilføjer en smule af en rustik, land eller afslappede vibe til et værelse. Hvis wainscoting er nye eller nymalede, dog kan det se en smule for uberørt for rummets indretning. Sørgeligt træ giver det udseendet af ekstra år og lidt misbrug, der kan være typiske over tid fra stol rygge og forskellige objekter støde mod væggene. Det er et middel til forårsager slid hurtigt og ikke venter årtier for det ske naturligt.

Instruktioner

•Fjern støv og spindelvæv fra wainscoting ved hjælp af en duster.

•Whack wainscoting i flere områder, som naturligvis vil modtage slid over tid, som på højden af en stol tilbage eller trim på toppen af wainscoting, ved hjælp af en klo hammer. Ramte paneler med forskellige dele af hammer, såsom claw eller side af hammeren, variere udseendet. Hvis wainscoting dækker et hjørne, ramte hjørnet flere gange med en hammer.

•Fjern små bidder af wainscoting, sådan som på rejst grænser, ved hjælp af en mejsel og gummi kølle. Bruge denne teknik i et område, der ville modtage slid naturligt, såsom hvor et dørhåndtag kan ramte muren, eller ved indgangen til en trappeskakt. (Spring dette trin, hvis du ikke ønsker paneler til at se helt så nødlidende.)

•Sand maling eller finish på dele af wainscoting ved hjælp af en bøde-grus slibning blok, med fokus på skarpe kanter, trimme væk, og områder, der ville modtage mest bære over tid. Fjern støv med en tack klud.

•Drill klynger af flere små huller ved hjælp af en 1/16 tommer bore bit i tilfældig områder af wainscoting at efterligne udseendet af ormen skader.

Tips & advarsler

  • En sæk eller sok fuld af møtrikker og bolte, eller en kraftig kæde, kan også bruges til at smække wainscoting, for en mere varieret look.
  • Gøre wainscoting Udfør udseende ældre ved at blande vand og en mørk maling farve, såsom mørk brun eller mørk grå, i en 50-50 løsning. Børste væsken ind i sprækker og revner og detaljer, eller male det hele wainscoting. Gnid overskydende vandig maling med en tør klud.
  • Efterligne udseendet af mange maling farver gennem årene ved gnider stearin over malede wainscoting, maleri overfladen en anden farve, så gentage processen. Slibe gennem lagene med en bøde-grus slibning blok til at afsløre andre farver nedenunder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com