Sådan nulstilles en elektrisk vandvarmer

June 6

Sådan nulstilles en elektrisk vandvarmer

En elektrisk vandvarmer, der har stoppet opvarmning ordentligt kan gøre et brusebad eller bad en trist oplevelse. Hvis din vandvarmer har Pludselig standsede i orden, ikke begynde at lede efter en god reparation person bare endnu. Problemet er mest sandsynligt forårsaget af den varmer termisk Sikkerhedsafbryder, som forstyrrer magt til de varme mekanismer, når vandet opvarmes over 170 grader Fahrenheit. Den termiske Sikkerhedsafbryder kan nulstilles med et tryk på en knap.

Instruktioner

•Look for en rektangulær kasse monteret på siden af vandvarmeren; Dette er din vandvarmer kredsløb Kontrolpanel.

•Find den store røde knap på midten af banen Kontrolpanel. Denne knap bruges til at nulstille den vandvarmeren termisk Sikkerhedsafbryder, undertiden kaldet high-limit temperaturknappen.

•Tryk og hold røde nulstillingsknappen på circuit Kontrolpanel i tre til fem sekunder for at nulstille vandvarmeren. Vent op til 24 timer på vandvarmeren at genoptage normal drift.

Tips & advarsler

  • Hvis du nulstiller din elektrisk vandvarmer løser ikke problemet, eller hvis problemet opstår igen, kan det være mere end en udløst termisk Sikkerhedsafbryder. Tjek den vandvarmeren varmelegemer og varmer kontrol eller kontakte en reparation person at planlægge en aftale for service.
  • Følg alle sikkerhedsforanstaltninger, når du forsøger at foretage fejlfinding eller reparerer hvidevarer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com