Sådan nulstilles en Elevator Alarm i brand Service Mode

October 19

Elevatorer er lavet med sikkerhed systemer bygget i der er designet til at hjælpe med at sikre, at ingen er fanget i elevatoren i tilfælde af brand. Medmindre ilden er på første sal, vil elevatoren flytte til første sal og låse på plads, indtil det er nulstillet. Dette bør kun ske efter brandvæsenet har erklæret, at ingen brand er til stede i bygningen.

Instruktioner

Silencing alarmen

•Locate stilhed skifte eller knappen inde i panelet eller på tastaturet.

•Tryk på stilheden knappen eller aktivere parameteren. Systemet kan anmode om en kode. Hvis det sker, skal du indtaste koden. Denne aktion bør stoppe Sirenerne. Hvis ikke, Kontroller, hvis stilhed lys blinker. Hvis det er, så find knappen acknowledge og tryk det indtil lyset forbliver tændt. Tryk igen på knappen tavshed. Hornene bør nu blive deaktiveret. Hvis ikke, skal du kontakte tjenesteudbyderen elevator.

•Locate elevator nøgler. Kald elevator servicevirksomhed, hvis du ikke kan finde nøglerne. Nu lokalisere den etage, der har brandmand operation kaldet skifte. Generelt, dette er den første sal eller lobby.

•Sæt elevator-tasten til opkald panellås. Dreje nøglen hen til reset. Efterlade nøglen i denne position i flere sekunder. Drej nøglen tilbage til den slukkede position. Undgå at gå forbi denne holdning. Dermed vil genaktivere elevator hjemkalde.

•Tag tasten elevator og test elevatoren til normal drift. Gentag trin to, hvis det er nødvendigt. Det kan tage flere forsøger at returnere elevatoren til normal drift. Du skal muligvis til at udføre operationer langsommere hvis du ikke synes at få elevatoren til at nulstille.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com