Sådan nulstilles en gøg ur

December 24

Sådan nulstilles en gøg ur

Kukure er pendul-drevet, normalt træ, ure, som er værdsat for deres velkendte klingende lyde, som er designet til at efterligne call of de fælles gøg. Nogle gøg ur modeller inkludere endda en automat fugl, der kommer fra en lille trædør hver gang gøgen lyder. Kukure gøg traditionelt på timen, selv om mange modeller også lyd til at markere den halve time. Nulstille tid på en gøg ur tager kun sekunder.

Instruktioner

•Genstart en stoppet gøg ur før du forsøger at nulstille den til den ønskede tid. Grab den ur pendulet og trække det til venstre, som det vil gå. Give slip på pendulet til at genstarte uret bevægelse.

•Hold uret minutter hånd let mellem tommel- og pegefinger. Langsomt dreje minut hånd mod uret, indtil både minut og time hænder er flyttet ind i den ønskede position.

•Wind gøg ur når vægtene ned og ringene knyttet til kæder er nær bunden af uret. Trække kæder for at øge vægten og vind dit ur. Bemærk at de fleste kukure skal afsluttes mindst en gang om dagen, selvom nogle modeller behovet snoede kun en gang hver otte dage.

Tips & advarsler

  • Hvis du flytter minut hånd uret når nulstille tiden, er det bydende nødvendigt, at du holder op med at komme til gøg på time og en halv time. Aldrig forsøg på at flytte minut hånd mens uret cuckooing, dette kan beskadige dens bevægelse.
  • Cuckoo clock nulstilling instruktioner kan variere en smule af mærke og model. Kontakt producenten af dit ur direkte for at modtage indstilling instruktioner specifikke for din model.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com