Sådan nulstilles en Grænseafbryder på en ældre mobilhome

September 1

Grænse eller limiter parametre findes i ældre og nye campingvogne til brand sikkerhedsmæssige grunde. Fordi produceret boliger er bygget næsten af alle træ og kan være helt omspændt af flammer i løbet af få minutter bør en brand bryder ud. Endestop er placeret på apparater til at holde den nuværende flow i-check. I tilfælde opstår en spændingsbølge, limiter switch ophæver den elektriske strøm, at holde et apparat fra antændt en elektrisk brand. Efter sådan en hændelse, skal parameteren limiter nulstilles med et par korte skridt.

Instruktioner

•Ansigt på apparatet, som blev afholdt af den elektriske surge i din ældre mobilhome. Find Grænseafbryder på apparatet, det er typisk i nærheden af afbryderen. Kig i din instruktionsbog til den nøjagtige placering. Trykkes eller aktivere det for at nulstille den.

•Nulstil manuel reset knap. I forbindelse med nulstilling limiter switch, skal du også nulstille manuel reset-knappen. Det vil være placeret i nærheden af parameteren grænse eller på bagsiden eller undersiden af apparatet. Kontakt din operatør manual for detaljerne.

•Depress manuel reset switch, holde den nede i mindst 30 til 45 sekunder. Frigive manuel reset-knappen. Limiter switch og manuel reset-knappen bør nu være aktiveret for at beskytte mod en anden spændingsbølge kommer fra mobile home's vigtigste elektriske panel i apparatet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com