Sådan nulstilles en Insignia Digital nøglering

April 9

Din insignier digital-billede nøgle kæde har et maksimum på 2MB i indre hukommelse. Hvis det er fuld, og du ønsker at uploade nye billeder, kan du nulstille enheden. Ved at gøre dette, vil du undgå at skulle fremhæve og slette fotos manuelt. Du kan også nulstille uret display, slideshow skiftes og andre visning option indstillinger. Vælg, hvordan du nyder dine fotografiske minder med et par nyttige tips.

Instruktioner

•Start computeren. Brug USB-kablet, der fulgte med din nøgle kæde og Tilslut den lille ende af stikket til din nøglering og USB ende i computeren. Billedfremviseren software vil starte automatisk.

•Klik "Format enhed" når menuskærmen vises. Vælg "Ja." Frakoble USB-kablet fra nøgle kæde og computer, når formateringen er fuldført.

•Tryk på "Power/Menu"-knappen på nøglering til at åbne menuen Indstillinger. Tryk på pileknapperne "Omvendt" og "Fremad" at gøre dine valg og justeringer. Vælg "Uret vise", og vælg "Normal" til at vise dato og klokkeslæt eller "Vand mark" for klokkeslæt, hvornår en lysbilledshowet afspilles. Tryk på knappen "Frempilen" når du er færdig.

•Vælg "Uret sat" til at indstille dato og tid. Tryk på knappen "Frempilen" når du er færdig.

•Vælg "overgangstid" til at indstille, hvor lang tid et billede vises ved afspilning af et lysbilledshow. Tryk på knappen "Frempilen" når du er færdig.

•Vælg "Auto Off Setting" til at angive mængden af tid til at gå efter ingen forbrug før den nøgle kæde slukker automatisk. Tryk på knappen "Frempilen" når du er færdig.

•Vælg "Lysstyrke" til at justere lysstyrken. Vælg "Indstil sprog" til at indstille sproget i "Spansk"Engelsk"eller"Franske." Tryk på knappen "Frempilen" når du er færdig.

Tips & advarsler

  • Tryk og hold ned "Power/Menu"-knappen på din insignier digital nøglering i fem sekunder, hvis det ikke tænder. Bruge enhedens USB-kabel, der fulgte med enheden, og Tilslut den til computeren til at oplade batteriet. En solid batteriikon angiver, at enheden har en fuld opladning.
  • Menuen Indstillinger har også en "Slet billede" mulighed. Da du har lige formateret din enhed, skal alle billeder er allerede blevet slettet. Bruge "Slet billede" Sådan fjerner individuelle billeder; udføre en Nulstil for at slette alle billederne og frigøre 2 MB i indre hukommelse.
  • Fordi alle de billeder gemt på din insignier digital nøglering vil blive slettet, når du udfører en reset, kontrollere, at fotoene, du vil beholde er stadig på din computer før du kører denne opgave.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com