Sådan nulstilles en termisk sikring

October 5

En termisk sikring i en tørretumbler er designet til at afbryde strømmen af elektricitet, når overdreven varme er til stede. Denne form for beskyttelse reagerer hurtigere end en konventionel fuse overvågning strømmen af elektricitet kan. Den termiske fuse, når modregne, tillader ikke apparatet skal igen anvendes indtil en ny termisk sikring--erhvervet fra en hardware butik eller servicecenter i butikken hvor tørretumbler blev købt--er blevet indsat i stedet for den, der har blæst. Proceduren for at nulstille apparatet ved at erstatte termiske sikringen er ligetil og kræver ikke anvendelse af specialiseret udstyr--kun et par husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Tag tøj tørretumbler strøm ledning ud af stikkontakten. Fjern de to skruer fra nederste frontpanel ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Placere skruerne i en kaffekop til opbevaring.

•Swing front panel ud mod dig således at du kan se ind i rummet. Find den flade kan-lignende komponent på printpladen.

•Ret en lommelygte på komponenten fladskærms-kan-lignende hen til lokalisere den blæste termisk sikring. Sikringen ligner en transistor, og de ledende stifter i hver ende er skruet fast på forsiden af komponenten.

•Løsn de skruer, der holder den blæste termisk sikring i sted, ved hjælp af en Phillips guldsmed skruetrækker. Fjerne den blæste termisk sikring fra komponenten og smide det i skraldespanden.

•Sæt de to ledende stifter i hver ende af den termiske udskiftning fuse omkring de to skruer på komponenten. Stram skruerne. Luk panelet og vedhæfte de skruer du placeret i kaffekoppen. Sæt tøj tørretumbler netledning ind i netkontakten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com