Sådan nulstilles en udendørs belysning Timer

December 1

Udendørs belysning timere er små apparater, du kan programmere til at tænde dit hjems udvendige lys og off på angivne tidspunkter. Ved hjælp af en udendørs belysning timer kan spare både penge og energi da du aldrig behøver at bekymre dig om at huske at slå dine lygter. Disse timere kan også bidrage til at afskrække tyve ved at gøre det se ud som om du er hjemme når du er væk. Hvis din udendørs timer ikke fungerer, kan du nulstille den til fabriksindstillinger og omprogrammere det på få minutter.

Instruktioner

•Locate den "Reset," "Genstart" eller "R" knappen på din timer. Tryk og slip knappen for at rydde den tidtager programmering og returnere den til fabriksindstillinger.

•Indstil tid på dit timer. Tryk på pilene, indtil indstillingen "Ur" vises på skærmen. Tryk på "Set" eller "Vælg." Tryk på pilene, indtil timeren viser den aktuelle ugedag; Tryk på "Set" eller "Vælg." Brug den samme proces til at angive den aktuelle time, minutter og sekunder.

•Indstil en belysning program til din udendørs timer. Bemærk at mange timere kan gemme op til 20 forskellige belysning programmer. Tryk på pilene, indtil displayet viser ønskede program; Tryk på "Set" eller "Vælg." Tryk på pilene, indtil du ser den ønskede dag; Tryk på "Set" eller "Vælg." Indstille "On" tid til din udendørs belysning. Tryk på pileknapperne indtil den ønskede time vises på skærmen, tryk på "Set" eller "Vælg." Brug den samme proces til at indstille minuttallet. Gentag dette trin for at programmere en "Off" tid for din belysning.

Tips & advarsler

  • Tryk og hold begge pileknapperne for tre sekunder, mens uret er i urtilstanden til at aktivere eller deaktivere funktionen dagslys besparelser Timer.
  • Nulstille instruktioner kan variere efter udendørs belysning timer mærke og model. Konsultere din instruktionsbog eller kontakte producenten for model-specifikke instruktioner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com