Sådan nulstilles en Whirlpool stille Partner 1

May 7

Sådan nulstilles en Whirlpool stille Partner 1

Fra sit navn alene forvente du sandsynligvis Whirlpool stilheden Partner jeg opvaskemaskine skal billede af indenlandske fredfyldthed. Og når det kører, det er normalt. Men selv når der er noget galt--som med varmelegeme--opvaskemaskinen ikke modregnes en alarm. I stedet, den "rene" lys på betjeningspanelet blinker syv gange i træk giver dig besked om problemet. Du behøver ikke at gå på listesko omkring apparat hen til genindføre sig til orden, men du bliver nødt til at nulstille den.

Instruktioner

•Drej på det varme vand i vandhanen tættest på din opvaskemaskine og vente, indtil vandet bliver varmt. Lys på betjeningspanelet blinker fordi opvaskemaskinen ikke har varme vand til 110 grader Fahrenheit i løbet af fyld cyklus. Vandet fik med andre ord ikke varmt nok hurtigt nok. Også sikre, at der er tilstrækkeligt vand pres fra vandhanen. Lavt vandtryk kunne forhindre vandet fra varme op korrekt.

•Lad opvaskemaskine døren åben, som du nulstille den ved at trykke på "opvarmet tør", "normal", "opvarmet tør" og "normale" i hurtig rækkefølge. Luk opvaskemaskine.

•Køre den opvaskemaskinen. Hvis det boder igen, kunne der være et problem med control board, vandvarmer eller termostat. I dette tilfælde kalde et pålideligt apparat reparationsservice til at inspicere opvaskemaskinen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com