Sådan nulstilles høj Limit Switch på en Dacor ovn

August 9

Sådan nulstilles høj Limit Switch på en Dacor ovn

Med en Dacor mærke ovn nægter undertiden ovnen at varme efter en selvrensende cyklus. Når dette sker, er det ofte fordi Grænseafbryder høj temperatur er blevet udløst på grund af de høje temperaturer i den selvrensende cyklus. Du kan tilbringe op til $100 til at kalde en servicetekniker for at nulstille den. Men for at spare penge, kan du nulstille parameteren dig så længe du helt sikker på, at den elektriske strøm til ovnen er blevet afbrudt.

Instruktioner

•Shut off den elektriske strøm til ovnen ved boksen breaker. Dette er det vigtigste skridt. Forsøg aldrig at demontere nogen del af enhver ovn uden at skære elektricitet til det.

•Åbn ovndøren. Skru monteringsskruer til frontplade rundt i ovnen. Hvis din ovn er en del af et udvalg, skitserer frontpladen forsiden af ovnen bag døren. Hvis din ovn er en del af en vægmonteret dobbelt ovn, kan frontpladen skitsere begge ovne. Sat skruerne på et sikkert sted og træk forsigtigt frontpladen væk fra ovnen.

•Locate høj limit switch til din ovn. På de fleste Dacor ovne vil det være installeret langs den øverste kant af ovnen. Konsultere din Dacor ovn Brugermanual for at finde kontakten til din model. Skifte vil være på størrelse med en skilling og have ledninger kører til og fra den. Det vil have en lille rød knap på toppen. Dette er reset knappen.

•Vacuum området med en ledningsfri støvsuger eller en støv børste vedhæftet fil på en regelmæssig støvsuger, hvis nødvendigt.

•Depress den lille røde knap oven på Skift at nulstille den. Skru frontpladen tilbage på ovnen. Drej den elektriske kraft tilbage på og test af ovnen. Hvis ovnen stadig ikke varme, kalde en kvalificeret tekniker. Hvis ovnen varmes for en kort tid og stopper igen, må ikke gentage denne procedure. Kalde en autoriseret servicetekniker, fordi parameteren snubler på grund af et andet problem, der skal løses.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com