Sådan nulstilles ismaskiner på GE køleskabe

October 13

Ismaskine i dit GE køleskab opererer gennem en cyklus af levere vand til Isbak, nedfrysning det i tern og endelig udlevering kuberne i ice bin. Lejlighedsvis, ice maskine stopper producere is på grund af en overspænding eller andre forstyrrelser, der får det til at bryde sin cyklus. Nogle GE køleskabe har en reset option, der fordobler som en diagnostisk procedure at få ice maskinen virker igen. Forsøget på at nulstille ismaskine på din GE køleskab kan betyde forskellen mellem at trykke på en knap til at få is igen eller betale for en opringning efter service.

Instruktioner

•Åbn fryser dør, og trække sig ud is bin. På nogle modeller er der et dække over isen bin. Træk dækslet ud først inden du trækker ud af isen bin.

•Find ismaskine power-knappen på den forreste venstre side af enheden. Der er en grøn LED-lys under kraft knappen. Drej knappen Tænd/sluk til positionen "Off". Vent i 15 sekunder, derefter skifte tilbage til "På" position.

•Tryk på isen padle i bunden af ismaskinen tre gange med fingrene. Vent tre minutter for rake på ismaskine til at rotere, og hold øje med vand rør til at begynde at fylde bakken. Raken er fanen metal i vandtanken hvor kuberne fryser.

•Sæt is bin tilbage i fryseren og erstatte dækning, hvis din enhed bruger et dække over isen bin.

Tips & advarsler

  • Hvis raken ikke rotere eller vand ikke flyde efter 5 minutter, sluk ismaskinen og kontakt fagmanden service.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com