Sådan nulstilles køleskab 's optøning kontrol på en GE Monogram

January 20

Sådan nulstilles køleskab 's optøning kontrol på en GE Monogram

Monogram er en præmie linje af GE apparater designet til tilpasset ydeevne og sofistikeret æstetik. Køleskabe, der tilbydes i området Monogram er feature-rige og varierede, herunder side om side køleskab frysere, indbygget separat køleskab eller fryser søjler og glas dør køleskabe, blandt mange andre konfigurationer. I overensstemmelse med denne præmie på slanke udseende, er alle af yderst tilpasselig elektronisk temperaturstyring skjult inde i enheden eller i døren marmelade. De digitale styringer til fryser og køleskab er separate, men ved siden af hinanden. De er sat til standard temperaturer og kontrol elektronisk af afrimning og køling cyklusser af hver enhed. Når køle temperaturen ændres, er afrimning ændret automatisk nulstilling for at opretholde en ny temperatur standard i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Tryk på den "+" eller "-"-knappen for køleskab eller fryser en gang og vent fem sekunder for den aktuelle temperatur skal vises på den digitale udlæsning. Fabriksforvalgte temperaturer er 0 grader til fryseren og 37 grader i køleskabet. Hvis temperaturindstilling er blevet ændret på et tidspunkt vil displayet læse lavere eller højere.

•Laveste enhed temperatur ved at trykke på "-" knappen, indtil den digitale udlæsning viser den ønskede temperatur. Den laveste anbefalede temperatur i køleskabet er 34 grader F. og -6 grader F. i fryseren.

•Øge enhed temperaturen ved at trykke knappen "+", indtil den ønskede temperatur vises på den digitale udlæsning. Den højeste anbefalede temperaturindstilling for køleskabet er 45 grader F. og 6 grader F. i fryseren.

•Tillad 24 timer for enheder til at nå den nye indstillede temperatur, som du programmeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com