Sådan nulstilles Smeg opvaskemaskine

August 15

Grundlagt af Vittorio Bertazzoni i 1948 i Guastalla i Italien, er Smeg en italiensk apparat producent, der er kendt for sin stilfulde 1950s-type retro og moderne appliance designs. Smeg tilbyder en linie af bolig opvaskemaskiner med elektronisk kontrolpaneler. Hvis kredsløb i kontrolpanelet funktionsfejl, kan opvaskemaskinen stoppe midt i en cyklus med opvask. Nulstille din Smeg opvaskemaskine for at få det til at virke igen så hurtigt som muligt.

Instruktioner

•Åbn opvaskemaskinen dør og hurtigt lukke den. Sørg for at døren låse ordentligt; Du bør høre en blød "Klik", som udviser en låsen.

•Locate "On/Off"-knappen på venstre side af kontrolpanelet opvaskemaskine. Tryk på og slip "On/Off"-knappen for at slukke for apparatet. Tryk på og slip knappen "On/Off" en anden gang for at vende opvaskemaskinen tilbage på; indikatoren "Power On" over "On/Off"-knappen lyser, når apparatet er tændt.

•Vælg og køre en opvask cyklus for at sikre, at opvaskemaskinen kontrol bord har været nulstillet. Tryk på den passende "Program"-knappen til højre for knappen "On/Off"; LED-lys over de fem programmering knapper vil angive, hvilket program der er valgt. Tryk og slip knappen "Start/Stop" for at starte den valgte opvask cyklus.

Tips & advarsler

  • Prøve at nulstille din Smeg opvaskemaskine fra panelet elektriske service, hvis den ikke svarer til en simpel Kontrolpanel reset. Find parameteren circuit breaker, der leverer elektricitet til opvaskemaskine; hurtigt skifte skifte mellem "Off" og "On" positioner.
  • En opvaskemaskine, der oplever en anden fejlfunktioner efter at nulstille kan lide af en defekt intern komponent. Kontakt Smeg eftersalgsservice afdelingen for at få oplysninger om fejlfinding, reparation og garanti.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com