Sådan nulstilles termostat på en GE profil køleskab

September 14

GE profil køleskabe er stilfulde apparater med fryser og kølerum sektioner i en side-by-side konfiguration. Døren til fryseren sektion har en bekvem ice cube dispenser bygget ind i døren. Temperaturer på profil køleskabe er forudindstillet på fabrikken; køleskabet er indstillet på 37 grader F, med en justerbar område mellem 34 grader F og 46 grader F og fryser på 0 grader F, med et interval mellem-6 grader F og 8 grader F. Temperaturen kan justeres med kontrol pad placeret på toppen af isen dispenser. Når du installerer en ny GE profil køleskab, tillade køleskabet til at køre i 24 timer for at nå sine forudindstillede temperaturer.

Instruktioner

•Find temperaturkontrol pad over isen dispenser. Puderne er tilgængelig enten som LCD touch følsomme viser eller ikke-LCD puder med fysiske knapper.

•Tryk på pilen med et "+" for at øge temperaturen eller pil med et "-" at sænke temperaturen; indstille den ønskede temperatur i displayet mellem pilene og tryk på knappen enter. Hvis dit køleskab har en ikke-LCD pad, tryk derefter på knappen fryser TEMP/køleskab TEMP - vil displayet læse "set." Tryk på op eller ned pil til højre på displayet, indtil den ønskede temperatur er vist.

•Tillad køleskabet 24 timer for at stabilisere dit nye forudindstillede temperatur.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com