Sådan nulstilles timeren for en Euro retter yoghurt Maker YM100

November 22

Sådan nulstilles timeren for en Euro retter yoghurt Maker YM100

Euro retter yoghurt Maker YM100 er en enhed, der tillader dig at oprette din egen yoghurt hjemme. Når du har oprettet din yoghurt opskrift, har din yoghurt maker en timer, som du vil definere og forlade indtil den er færdig. Din yoghurt maker vil slukke automatisk når timeren løber ud. Hvis du har brug at justere uret til en kortere eller længere tid, kan du gøre det når som helst, selv om enheden er aktiv.

Instruktioner

•Drej din Euro retter yoghurt Maker YM100 sluk eller Tænd ved at trykke på den røde knap placeret på forsiden af maskinen. Du kan justere timeren, mens enheden er drevet til eller fra.

•Locate timer knop på forsiden af din Euro retter yoghurt Maker YM100. Timeren er en justerbar dial knop er placeret på forsiden af enheden og til højre for rødt power-knappen.

•Drej dial knappen til højre for at øge mængden tid du ønsker din Euro retter yoghurt Maker at udruge. Enheden kan indstilles så højt som 15 timer.

•Drej dial knappen til venstre for at reducere mængden tid du ønsker din Euro retter yoghurt Maker at udruge. Enheden kan indstilles til så lavt som tre timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com