Sådan opbevarer arvestykke tomater

December 25

Arvestykke tomater er en sort af tomater, der er åbne-bestøvet, hvilket betyder, at vifte af tomat kan være ukendt som frø blev spredt fra insekter, fugle, vind eller enhver naturlige ressourcer. Pleje til tomat indtil frugten er moden og klar til at blive høstet. Det er vigtigt at gemme arvestykke tomater, ligesom du ville andre tomater, være omhyggelig med ikke at beskadige afgrøden, som du har brug for frø til at forblive raske.

Instruktioner

•Opbevar moden arvestykke tomater ved stuetemperatur, hvis du planlægger at bruge dem inden for to til tre dage. Den bedste måde at opbevare disse tomater er at placere den i en plasticpose og sted imødegå dem på dit køkken hvor skadedyr eller dyr ikke kan komme til dem..

•Hold dine arvestykke tomater fra enhver direkte sollys, men du bør også ikke gemme tomaterne i en placering, der er for mørk og varm. For eksempel, ikke gemme tomater i en pantry eller køkken skabe.

•Sæt tomater til opbevaring med stilken vender opad. Hvis der ingen stilken, så du bør se toppen af tomat, hvor stilken var. Dette vil bidrage til at reducere overdreven blødgøring og mørkfarvning af tomaterne.

•Tag vand fra tomater ved tørring dem til langtidsopbevaring. Tør din tomater i en dehydrator for de bedste resultater. Sørg for dehydrator temperatur er mellem 135 og 140 grader. Tomater skal tørres i 1/4-inch skiver og dehydreret i mindst 10 timer.

•Opbevar tørrede helt tomater i forseglede plasticposer og Placer dem på et køligt og mørkt sted. Du kan også fryse tørrede tomater i din fryser, hvis de er pakket ind i plastik. Tomater kan være rehydreret ved kogning eller tilføje direkte til suppe.

•Freeze hele tomater efter høst ved at placere dem i en fryser taske. Mærke at pose og indeholde datoen. Læg posen i din fryser og holde dine tomater frosne for op til et år. Tage tomater for at tø aftenen før du vil bruge dem. Hvis du vil gemme tomater længere end et år, se trin 7.

•Boil tomater i et minut for at du kan fjerne hud og derefter placere tomater i en krukke, der har 2 tbsp. citronsaft i det. For at forhindre fordærv, give tomaterne vandbad i krukker ved at placere krukker i en stor gryde med vand mindst 1 tomme over krukker. Bring en lille kog og derefter tillade krukker at køle. Store krukker i et køligt og mørkt sted i op til fem år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com