Sådan opbevarer en uld tæppe

July 13

Sådan opbevarer en uld tæppe

Lys er den største fjende af enhver tekstil, ifølge The Textile Museum i Washington, D.C. bevare en uld tæppe eller tæppe i opbevaring betyder beskytte stykket fra høj luftfugtighed, støv, insekter, forme og ekstreme temperaturer. Ultraviolet stråling fra naturligt dagslys og fluorescerende belysning forårsager mest skade af fading uld, i sidste ende forårsager fibre til at bryde fra hinanden.

Instruktioner

•Wash og tørre musselin stof og der er afsat. Kig efter et stort skab eller værelse uden meget sollys til lagring af gulvtæppet. Området bør ideelt set holde en konstant temperatur på 65-70 grader Fahrenheit med mellem 50 og 55% relativ luftfugtighed.

•Kontrollér lagerområdet justeringer før opbevaring gulvtæppet. Installere en lang hylde flere fødder over jorden for skab opbevaring. Undgå at placere tæppet på gulvet. Justere klima med varmeapparater, affugtere og aircondition, hvis det er nødvendigt, at opnå en stabil klima inden i tæppet.

•Lay tæppe fladt på bordet, vender op, og langsomt vakuum stykke af bevæger sig i én retning i stedet for en tilbage og tilbage bevægelse. Vende tæppet og vakuum bagsiden af tæppet på samme måde.

•Dæk tæppes øverste overflade. Hvis det er en antikke stykke, dække det med væv. Placer de pap rør vandret langs en af tæppes bredeste sider. Begynde at rulle tæppe omkring røret omhyggeligt, justere rynker, mens du arbejder.

•Sno varmtvalsede tæppet med musselin indtil to eller flere lag af musselin dække roll. Binde bomuld twill tape rundt roll i flere steder at holde tæppet og musselin på plads. Binde bånd med medium spændinger, ikke stramt for at undgå fordybninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com