Sådan opbevarer et køleskab, der ikke er i brug

April 3

Sådan opbevarer et køleskab, der ikke er i brug

Opbevaring køleskab til fremtidig brug eller som en standby kræver placere elementet i et område, hvor rust og korrosion ikke plager det. Alt for fugtigt luft eller lagring i køleskab på en snavs jorden kan bidrage til en kort levetid for appliance. For at holde køleskabet operationelle, skal enheden være tilsluttet med jævne mellemrum og køre i en periode. Holde en ubrugt køleskab i et sikkert og rent område, fordi du aldrig vide, hvornår du kan være nødvendigt at sætte det tilbage i tjeneste.

Instruktioner

•Drej enhver vandforsyningen i køleskabet 24 timer før at frakoble enheden. Tømme hele køleskabet før at koble det. Tørre op ethvert spild på hylder eller inde i døren med en våd karklud. Tørre kraterets køleskab helt med en parabol håndklæde.

•Drej køleskabet og fryseren temperaturindstillinger til "Off" position. Afmonterer køleskabet. Tegne en vand filterpatroner.

•Vacuum på bagsiden af køleskabet spoler med en fejemaskine slange vedhæftet fil. Glide slangen langsomt over bredbånd, fjernelse af støv og spindelvæv.

•Opbevar køleskab i en garage, kælder eller udenfor pole bygning. Området skal have en gulvbelægning, herunder beton. Må ikke opbevares i køleskab i en stald eller andre bygning med en snavs ordet som fugt fra jorden kan ætse køleskabet motor og bredbånd.

•Plug køleskab til en stikkontakt én gang hver to til tre måneder og gør det muligt at køre to timer eller mere. Køre en forlængerledning til køleskabet, hvis det ikke er tæt på en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Når du placerer køleskabet tilbage til permanent brug, rehook vandforsyningen og tillade ice maker til at køre. Kaste de første tre partier af isen væk.
  • Afstå fra opbevaring køleskab væltede på sin side, som kompressor olie kan glide ind i filteret, bliver fanget inde og potentielt skadelige køleskabet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com