Sådan opbevarer et køleskab i en Garage om vinteren

July 27

Sådan opbevarer et køleskab i en Garage om vinteren

At have en ekstra køleskab til særlige lejligheder er meget handy. Mange husejere gemme deres køleskab i garagen, når det ikke er i brug. Korrekt opbevaring vil sørge for at køleskabet bliver brugbar, når det er nødvendigt. Sikkerhed er også en bekymring, især hvis børn får adgang til den gemte enhed. Lukning en garageport og glemmer det sikrer ikke, at et barn ikke kan få adgang til køleskabet og eventuelt kvæle. Køleskab Safety Act kræver, at køleskabe fremstillet efter 1958 har en mekanisme, der tillader køleskab skubbes åbne indefra.

Instruktioner

•Fjern alle mad fra køleskab og fryser. Fjerne skuffer og hylder. Vask det grundigt. Vask inde i enheden. Tør alt inden du lægger dem tilbage i køleskabet.

•Udtøm vand fra køleskabets vandforsyning linjer. Vandet bliver uegnet til at drikke efter kort tid. Derudover vil skimmel og meldug danne i slangerne. Dette holder også vandledninger fra frysning. Tømme Isbak. Fjerne og bortskaffe vand-filterpatron.

•Tag døre og skuffer. En skruetrækker eller skruenøgle vil være nødvendig for at fjerne skruer eller bolte. Placer en stærk kæde rundt om døre og skuffer, der ikke er fjernet. Kæden bør indpakket gennem håndtagene, så det ikke vil glide ud. Trække kæden stram og placere lås gennem sammenkædningerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com