Sådan opbevarer rodfrugter

February 21

Sådan opbevarer rodfrugter

Du kan være undrende hvad en rodfrugt er. Jeg er sikker på du har hørt om de mest almindelige rodfrugter: kartofler, gulerødder, rødbeder, løg og hvidløg. Og du kan have hørt om de mindste fælles rumfartsnationer som majroer, pastinak og kålroer. Rodfrugter er navngivet sådan, fordi de er de underjordiske plantedele, der er spist. De er nemme at gemme og med blot et par enkle trin kan du nyde en bountiful høst gennem vinteren.

Instruktioner

•Lad rodfrugter i jorden indtil faren for frost. De fleste rodfrugter kan være efterladt i jorden indtil omkring midten af November. Dække rækkerne af grøntsager med halm til at holde fra frysning.

•Dig op rodfrugter når der er fare for frysning. Vask ikke grøntsager. Aftørre snavs og afskære toppe kun.

•Opbevar grøntsager i et tørt, køligt, mørkt miljø. Der er flere måder at gøre dette. Bruge en skraldespand fyldt med halm. Læg grøntsagerne i en stald eller holde grøntsagerne i en æske i en mørk kælder. En root kælder er ideel, hvis du har en.

•Hold grøntsagerne tørre. Opbevar dem ved en temperatur på 32-38 grader. Fjern eventuelle rådne grøntsager for at forhindre de andre grøntsager fra fordærves.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com