Sådan opbevarer skrot elektriske ledninger

March 6

Elektriske ledninger bruges i boliger, bygninger, og wired staldene. Hvis du har ekstra ledninger omkring dit hjem eller forretning, kan du gemme det væk til fremtidig brug. Smide elektriske ledninger er uøkonomisk hvis du ved, at du får brug for det. Der er visse ting, du skal gøre, hvis du har planer om at gemme dine elektriske ledninger i nærheden af dit hjem. Du behøver ikke en lagerenhed til at gemme dine elektriske ledninger. Du kan gemme det i dit hjem med lidt besvær.

Instruktioner

•Tag ene ende af wiren og gør en løkke med wire i hånden. Du ønsker ikke at spole ledning rundt om din hånd, fordi dette kan medføre indre skader på wiren. Løkken skal være omkring en fod i diameter til at holde ledninger sikker.

•Bind wire sammen med Velcro stropper. Kontroller, at kablet ikke er i en bøjet stilling, når du er bindende det. Dette kan også forårsage indre skader på ledninger.

Hæng ledninger fra en søm eller på et pegboard. Hængende wire vil holde det fra at blive trampet på eller at have noget falder på det.

•Opbevar ledninger i en kælder eller i et skab. Kældre og toiletter opretholde temperaturer godt. Udsætter ledninger til ekstreme temperaturforandringer kan svække dirigent omkring ledninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com