Sådan opbevarer Squash frø

November 19

Lagring af squash kræver frø minimal indsats, en lille organisation og en plet i din fryser eller køleskab til at holde dem friske og rentabel for næste års plantning. Squash frø gemme meget godt og når gemt korrekt vil holde på ubestemt tid. Afslørende tegn at frø er blevet beskadiget omfatter sværtning og spiring.

Instruktioner

•Tag rå frø fra squash ved at skrabe med en metal skeen og placere frøene i en salatslynge. Du kan ikke gemme kogte frø, medmindre du kun planlægger at spise dem. Når de er kogt, kan de ikke længere spire.

•Wash alle af vegetabilsk materiale ud af frøene, forlader dem så rene som muligt.

•Lay frø ud på en tørring skærm. Frøene bør ikke være rodet oven på hinanden, som denne forsinkelser, tørring og kan resultere i mug danner. Hvis du ikke har en tørring skærm, kan du bruge en bageplade men lejlighedsvis Vend frøene til at hjælpe med tørring langs.

•Sæt frø i et varmt sted i flere dage, et sted i nærheden af en vindueskarm med masser af sollys er ideel. I nogle klimaer eller i et særligt varmt miljø tør frøene inden to dage. Det kan tage op til en uge i andre steder.

•Kontrollér frø for tørhed ved at tage en lille kniv og skar ned i midten af frø. En perfekt tørt frø vil snap Proper og hurtigt og vil farven være en bleg og ensartet på ydersiden og i midten af frø. Frøene skal være absolut tør for korrekt opbevaring.

•Gather tørt frø og læg dem i et glaskrukke eller i en fryser taske. Omfatte en spiseskefuld af ris, der fungerer som fugt remover. Kontroller, at du mærke hvilken slags squash frø de og datoen for opbevaring. Dække krukke med en tætsiddende låg og plads i fryseren eller i køleskabet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com