Sådan opdaterer du dit land udsmykning

January 7

Land udsmykning er tænkt som hjemlige og rustikke med den stil, der repræsenterer livet på landet. Håndlavede tæpper, kranse af tørrede blomster, forkerte køkkenstole og tapet udskrives med haner og kyllinger kan have været endelige Karakteristik af land udsmykning, men stilen kan opdateres for at afspejle mere moderne design. Dit land look, det franske land, rustik, gård eller toscanske, kan opdateres med et par ændringer i farver, teksturer og materialer, sammen med et hårdt kig på hvordan du vise dit tilbehør.

Instruktioner

•Opdater din farveskema. Jordfarver er vigtige i landet udsmykning, men du kan forny disse farver og bevare landlig charme. Udveksle skov grøn for salvie grøn og himlen blå for skifer blå. Erstatte den krakeleret hvide look på kabinetter og møbler til en renere, cremet appel med antik hvid eller citrongul.

•Udskift tøjet. Store blomsterprint, udskrifter med barnyard dyr eller landbrugsredskaber er for mørk og kitschy for moderne land. Vælg tekstiler med kontrol og striber til din polstrede møbler. Brug af mere traditionelle udskrifter i moderation som bænk puder og pyntepuder.

•Retain landet føler med malede møbler og antik quilts. En malet kiste med en pastoral scene på forsiden sammen med malede køkkenstole og et eller to fodskamler, tilføje land charme til dit design. Hænge to eller tre antikke tæpper på et tæppe rack til visning. Hvis du har en samling, skal du bruge et kabinet med en glasfront til at gemme dem. De foldede tæpper vil tilføje farve og tekstur.

•Udskift kranse af tørrede blomster og pinecones med mere finurlige arrangementer. Læg tørrede blomster i en moderne vase eller lægge dem i en vidjekurv bundet med en slank bånd. Udligne disse tilbehør med små glas blanding skåle fyldt med farvede sten.

•Opret mindre vignetter af interesse med dit tilbehør. Land udsmykning har inkluderet skærme af flere elementer, flere træ skåle fyldt med pinecones og stedsegrønne grene, store wicker kurve fyldt med logs og kobber køkkengrej hang store klaser i hele køkkenet. Reducere størrelsen og virkningen af disse skærme. Du holde logs ved pejsen, vælge en metal log indehaveren i sort eller bronze, og placere et par logs i det. Placer en lille skål med to eller tre pinecones på tabellen side, og fyld den med rosmarin kviste bundet med bånd. Reducere rod i dit køkken, viser kun et par stykker af din køkkengrej.

•Undgå at overdrive den tematiske design. To håndklæder med haner på dem er yndig. Haner på alle dine håndklæder, fra køkken håndklæder til håndklæder med sæbe retter til at matche, overdrive det.

•Opdater din gulvbelægning valgmuligheder. De tilhuggede planker af din hårdttræ gulv holde en tidløs appel, men de flettede tæpper er dateret. Vælg område tæpper med grafiske mønstre i rustikke farver som rødlig orange, brun og sennep gul.

Tips & advarsler

  • Brug gamle gryder for plantageejere på din veranda at tilføje landlig charme til din bremse appel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com