Sådan opdaterer du et hvidt badeværelse

July 22

Sådan opdaterer du et hvidt badeværelse

Hvide badeværelser kan gøre du føler du er i en spa som de lyse nuancer skabe en instant miljø af åbenhed og renlighed. År for at have et hvidt badeværelse kan imidlertid blive kedelig, hvilket gør atmosfæren tunge, så hvis du er i en farveløs zone af glatte hvide vægge. Heldigvis, det tager ikke en større omlægning af badeværelset for at give det et stænk af farve, tekstur og energi. Et par strategisk indretning og design flytter vil straks opdatere din hvide badeværelse.

Instruktioner

•Vælg din komplementære farve. Du er virkelig bundet af nogen designregler, som næsten hver farve ser godt ud med hvide. Mere drastisk opdatere dit badeværelse, skal du vælge en farve, der er fed, såsom sort, rød, blå eller grøn. Vælg en farve, der går med din udsmykning stil, som black and white for en moderne badekar eller blå og hvid for landlig stil.

•Paint trim af badeværelse i din valgte farve. For eksempel male vinduesrammer, dørkarmen og andre områder i denne farve.

•Donate alle dine hvide tilbehør og erstatte dem med tilbehør i din valgte farve. Du kan også bruge din hvide tilbehør i andre rum i huset, ved hjælp af hvide bademåtte som en kaste tæppe i vaskerum, f.eks. Udskift din bademåtte, badeforhæng, håndklæder og Tandbørsteholder alle med elementer i din nye farve.

•Vælg vindue behandlinger, der supplerer din nye farve og stil i badeværelset. For eksempel, er café-stil gardiner velegnet til et land eller rustik stil badeværelse. Bruge en lysere eller mørkere nuance, end du bruger i dit tilbehør til at gøre vinduet behandlinger skiller sig ud.

•Udskift spejl med en glat ny spejl, der supplerer din nye udsmykning ordningen. Tilføje et billede eller et foto på væggen, indrammet i en ramme, der matcher din komplementære farve-- eller en børstet sølv eller chrome frame til at tilføje et strejf af noget funky til rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com