Sådan opdaterer eg Trim i et køkken

November 14

Sådan opdaterer eg Trim i et køkken

Eg blev brugt meget som trim og kabinet materiale i 1980 ' erne og kan virke forældet i et moderne køkken. Maleri en træ overflade er noget, der bør overvejes nøje. Det er meget vanskeligt for at fjerne lag af maling for at bringe træ tilbage til dens oprindelige tilstand. Hvis du er fast besluttet på at udrydde egetræ fra dit køkken, få fat i nogle hvide maling og få til at arbejde. Du kan have lyse, friske hvid trim, før weekenden er slut.

Instruktioner

•Rengør eg trim med ammoniak baseret renere. Mætte en klud med renere og krat trim for at fjerne støv og fedt rester. Arbejde rag ind i sprækkerne til at fjerne eventuelle skjulte snavs.

•Aftør flydende deglosser på trim med en ren klud. Tillade deglosser at sidde på trim for 5 til 10 minutter. Tør trim med en ren klud. Eg trim vil nu blive kedelig og klar til primer.

•Applicer primer til trim med en god kvalitet maling pensel. Børste på en tynd lag primer. Gå i én retning med børste, anvende primeren jævnt på tværs af trim. Anvende flere tynde lag primer, indtil du ikke længere kan se eg kornet gennem primeren. Lad primeren tørre.

•Paint eg trim med hvid latex maling. Anvende malingen ved hjælp af samme teknik bruges til at anvende primeren. Flere tynde lag af maling vil være mere holdbare end et tyndt lag. Lad malingen tørre at røre før du anvender en anden frakke.

• Lad skabene hærde i syv dage inden behandlingen. Malingen bliver blød og vil bule let, indtil det er fuldt hærdet.

Tips & advarsler

  • Hvis du er tilbageholdende med at male over din eg trim, overveje pletter. Pletter er tilgængelige er en bred vifte af farver og finish. Du kan muligvis finde en plet, der vil skjule nok af oak's karakteristiske korn uden helt belægning trim med maling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com