Sådan opdaterer Facade af en Ranch-stil hus

July 29

Sådan opdaterer Facade af en Ranch-stil hus

Ranch-stil hjem nød popularitet i 1950 ' erne langt ind i 1960 ' erne. Udover at være en-etagers huse, har disse lejligheder altid tre elementer, der definerer dem, ifølge arkitektonisk historiker David Bricker. Disse tre elementer er: livability, fleksibilitet og en uhøjtidelig karakter. Ranch huse har åben, luftige følelser, som strækker sig til den udendørs plads omkring hjemmet. Selv så ser mange ranch stil hjem dateret udefra. Selv hvis du ikke har råd til at remodel dit hjem, kan du stadig opdatere facaden på dit hus.

Instruktioner

•Tag vinyl sidespor den kommer på næsten alle ranch stil hjem og erstatte det med aluminium eller træ sidespor, eller endda beton fiberboard sidespor. Tilføjelse af cedertræ helvedesild til tag vil straks forvandle hjemmet.

•Paint eller pletten enhver stentoner langs ydersiden af hjemmet til at give dem en ny og mere moderne look. For eksempel kunne du hvidtekalk stenene eller pletter dem en dyb rød.

•Tilføj en veranda på forsiden af huset. De fleste ranch stil hjem har ikke denne funktion, der vil ændre udseendet af dit hjem.

•Ændr det typiske landskab i din ranch stil hjem, som ofte består af en græsplæne med et par buske og træer til noget mere dynamisk. For eksempel, kan du tilføje en rock haven, en blomsterhave, topiaries og en dam eller brook.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com